علاوه بر این، اساسنامه صندوق سیکا نیز به تصویب رسید.
به گزارش مجله خبری آسیای میانه از خبرگزاری تاس، کاخ کرملین در بیانیهای نوشت که بیانیه آستانه درباره دگرگونی سیکا و ۵ سند دیگر در نشست روز پنجشنبه سران کشورهای عضو تصویب شد.
کشورهایی که ۹۰ درصد مساحت قاره آسیا را تشکیل میدهند و میزبان تقریبا نیمی از جمعیت جهان هستند، در فعالیتهای سیکا مشارکت میکنند. این سازمان که امروز با عضویت کویت به ۲۸ عضو رسید شامل کشورهای مهمی از جمله روسیه، ایران، ترکیه، قطر، قزاقستان و ازبکستان میشود.
نخستین و دومین اجلاس سران سیکا در سالهای ۲۰۰۲ و ۲۰۰۶ در شهر آلماتی قزاقستان و اجلاس چهارم در سال ۲۰۱۴ در شانگهای چین و پنجمین دور آن در مه ۲۰۱۹ (خرداد ۱۳۹۸) در دوشنبه تاجیکستان برگزار شد. ششمین اجلاس این سازمان نیز امروز پنجشنبه در قزاقستان برگزار شد.
تصمیم اجلاس سیکا درباره اعطای عضویت به کویت، تصمیم درباره ریاست نشست در سال ۲۰۲۴ و همچنین برگزاری نشستهای منظم شورای رهبران و شورای وزیران نیز به تصویب اعضا رسید.
به نوشته خبرگزاری تاس، در میان اسناد تصویب شده یک بیانیه در زمینه همکاری برای تضمین امنیت فناوری اطلاعات و یک برنامه عملیاتی جهت اجرای «استراتژی مقابله با تروریسم جهانی سازمان ملل» وجود دارد.