استقبال شرکتهای فناور ازبکستانی از توانمندیهای علمی ایران؛ همکاریها در قالب پروژههای مشترک ادامه مییابد
همزمان با حضور ستاری و هیات همراه وی در ازبکستان، فرصتی مناسب برای ۴۰ شرکت دانشبنیان و خلاق ایرانی فراهم شد تا با مجموعههای متناظر ازبکی خود برای توسعه تعاملات و تبادلات فناورانه مذاکرات رودررو داشته باشند.
این نمایشگاه و محصولات برای مدیران شرکتهای فناور و بازرگانان ازبکستانی به نمایش درآمده است تا مسیر ورود محصولات دانش بنیان و خلاق ایرانی به بازار این کشور و اوراسیا هموار شود.
این شرکتها که عمدتا در حوزههای کشاورزی، سلامت، دامپروری و زیست فناوری فعالیت میکنند، در نشستهای تخصصی با مجموعههای ازبکی در تلاش هستند؛ ضمن معرفی توانمندیهای فناورانه خود به آنها، سرمایهگذاران و تجار این کشور را به خرید محصولات و خدماتشان ترغیب کنند. این کار بازار علمی و فناورانه ایران در کشور ازبکستان را توسعه میدهد.
نشست تجاری میان شرکتهای دانشبنیان و خلاق ایرانی و مجموعههای فناور و تجار ازبکستانی با هدف ورود محصولات ایرانساخت به بازار این کشور و اوراسیا در حال برگزاری است.
ستاری به همراه هیات ۴۰ نفره از شرکت های دانشبنیان روز سه شنبه به ازبکستان سفر کرده است تا مسیر توسعه تعاملات علمی و فناورانه میان دو کشور هموارتر شود. در این این سفر دو روزه، سه تفاهمنامه همکاری مشترک میان شرکتهای دانشبنیان و خلاق ایرانی و فناوران ازبکی با معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ایران و وزیر توسعه نوآوری ازبکستان امضا شد تا فصل جدیدی از همکاریها و تعریف پروژههای مشترک میان این مجموعهها گشوده شود.
برگزاری نشست های تخصصی آشنایی شرکتهای ایرانی با ضوابط، قوانین و مقررات ازبکستان در حوزه ثبت و پیگیری کارهای مربوط به شرکت های دانشبنیان و خلاق حوزه سلامت و کشاورزی و کارگاه آموزشی تجارت با ازبکستان از دیگر برنامههایی است که در این سفر مدنظر است.
به گزارش گروه علم و آموزش مجله خبری آسیای میانه، ستاری در ادامه برنامه سفر خود به ازبکستان، همراه با عبدالرحمانف نمایشگاهی از ۱۰۰ محصول ایرانساخت ۸۰ شرکت دانشبنیان و خلاق ایرانی و با حضور بیش از ۱۵۰ شرکت ازبکستانی را افتتاح کردند.
بخش اعظم محصولات به نمایش درآمده در این نمایشگاه در زمینه کشاورزی، دامداری، سلامت و زیست فناوری است. این نمایشگاه به شرکتهای دانشبنیان و خلاق فرصت مناسبی میدهد تا محصولات و توانمندیهای دانشی و تخصصی خود را به فناوران ازبکستانی معرفی کنند و بازار خود را در پرجمعیتترین کشور آسیای مرکزی و همجوار با جاده ابریشم توسعه دهند و گامی بزرگ برای ورود به بازار جهانی بردارند.
۲۰۰ شرکت فناور، تجار و سرمایه گذاران ازبکستانی از برگزاری نشست مشترک با شرکتهای دانشبنیان و خلاق ایرانی استقبال کردند و در جلسات متعددی با این شرکتها برای توسعه تعاملات علمی و فناورانه شرکت می کنند.
برگزاری نشست های تخصصی آشنایی شرکتهای ایرانی با ضوابط، قوانین و مقررات ازبکستان در حوزه ثبت و پیگیری کارهای مربوط به شرکت های دانشبنیان و خلاق حوزه سلامت و کشاورزی و کارگاه آموزشی تجارت با ازبکستان هم از دیگر برنامههایی است که در این سفر مدنظر است.