وی در این مورد خاطرنشان کرد: اظهارات مقامهای آمریکایی بر ایجاد گفتمان ملی را ستایش میکنیم اما طالبان سهم خود را در این راستا انجام داده است.
مجاهد افزود: ما کمیسیون تماس را ایجاد کردیم که اگر کسی میخواهد به کشور برگردد ما از طریق این کمیسیون زمینهسازی میکنیم.
مجاهد در واکنش به طرح گفتمان ملی از سوی توماس وست نماینده ویژه آمریکا برای افغانستان گفت که طالبان در این خصوص کمیسیون تماس را ایجاد کرده است.
علاوه براین، سخنگوی طالبان اعلام کرد که روند امور برای پایان دادن به حکومت سرپرست، در جریان است و امیدوار هستیم که به زودی به نتیجه برسد.
مجاهد در این نشست مطبوعاتی، ابراز امیدواری کرد که سفرش فصل تازهای از روابط اقتصادی میان افغانستان و ترکیه را ایجاد کند.
مجاهد در بخشی از سخنان خود نیز ابراز کرد که افغانستان خواستار روابط دیپلماتیک با تمام جهان است و جامعه جهانی نباید دستاوردهای افغانستان را در بخشهای مختلف نادیده بگیرد.
سخنگوی طالبان همچنین از ادامه گفتوگوها میان هیأتهای کابل و واشنگتن در دوحه خبر داد.
وی گفت: ما تلاش نهایی خود را میکنیم که حکومت جدید را از حالت سرپرستی بیرون کنیم.
وی گفت: «این سفر یک روزنهای خواهد بود که افغانستان بتواند از کشورهای مختلف بهخصوص از ترکیه در بخشهای مختلف همکاریهای بیشتری جلب کند و همچنین دروازهای برای بازگشت سرمایهگذاران کشور شود.
به گزارش روز یکشنبه مجله خبری آسیای میانه از خبرگزاری صدای افغان (آوا)، ذبیحالله مجاهد که به تازگی از ترکیه بازگشته است، طی نشستی خبری در کابل گفت: در سفرم به ترکیه با مقامهای ترکیه، عالمان کشورهای اسلامی، مهاجران افغانستان و سرمایهگذاران افغان و خارجی دیدار و گفتوگو کردم.