در این گزارش با عنوان «وضعیت امنیت غذایی و تغذیه در جهان»، آمده است: بعد از اینکه تعداد افراد مبتلا به گرسنگی از سال ۲۰۱۵ نسبتاً بدون تغییر باقی ماند، شمار آن در سال ۲۰۲۰ افزایش یافت و در سال ۲۰۲۱ به ۹.۸ درصد از جمعیت جهان رسید. این میزان در مقایسه با ۸ درصد در سال ۲۰۱۹ و ۹.۳ درصد در سال ۲۰۲۰ است.
بر اساس این گزارش، تعداد افراد گرسنه در جهان از زمان آغاز همه گیری کووید-۱۹ تا ۱۵۰ میلیون نفر افزایش یافته است. این آمار جامعه جهانی را از هدف شماره ۲ برنامه توسعه پایدار سازمان که پایان دادن به گرسنگی و سوء تغذیه تا سال ۲۰۳۰ است، دور میکند.
به گزارش مجله خبری آسیای میانه، سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد روز چهارشنبه گزارش داد که شمار افراد متاثر از گرسنگی به ۸۲۸ میلیون نفر در سال ۲۰۲۱ رسیده که یک افزایش ۴۶ میلیون نفری نسبت به سال قبل از آن است.
گزارش فوق پیش بینی میکند که حتی با وجود یک بازسازی اقتصادی در جهان، تعداد گرسنهها در سال ۲۰۳۰ به ۶۷۰ میلیون نفر یعنی ۸ درصد جمعیت جهان تقلیل مییابد.
سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد در این گزارش به دولتها پیشنهاد کرده تا موانع تجاری برای اغذیه از جمله میوه و سبزی را بر طرف نمایند.