دفتر سازمان ملل اعلام کرد: افغانستان از قبل شاهد چندین سال خشکسالی بوده که جوامع را در سراسر مناطق روستایی متأثر کرده است.
معاون نماینده سازمان ملل، حکومت طالبان را تشویق کرد که تهدید تغییرات اقلیمی و تخریب محیط زیست را جدی بگیرد و تمام اقشار جامعه را برای مقابله با این تهدیدات بسیج کند.
به گفته این دفتر، سیلابهای شدید در اوایل سال جاری، تصویری از آنچه که قرار است اتفاق بیفتد را پیش روی ما میگذارد.
رامز الاکبروف معاون نماینده خاص دبیرکل سازمان ملل متحد و هماهنگکننده امور بشردوستانه این سازمان گفت” متحملشدن آسیب حوادث طبیعی در افغانستان به یک امر عادی تبدیل شدهاست. این امر بسیار اذیتکننده است که آسیبپذیرترین قشر افغانها بار فجایع محیط زیستی را متحمل میشوند.
الاکبروف گفت که تأثیرات تغییرات اقلیمی مختص افغانستان نیست، بلکه یک مسأله منطقهای بزرگتر است و عدم اقدام در افغانستان در حال حاضر باعث عقبگرد قابل توجهی در اقدامات اقلیمی برای تمام منطقه خواهد شد.
به گزارش روز دوشنبه مجله خبری آسیای میانه از خبرگزاری جمهور؛ یوناما همزمان با افتتاح کنفرانس اقلیمی کشورهای عضو سازمان ملل متحد با انتشار اعلامیهای تاکید کرد: افغانستان یکی از کشورهاییاست که با کمترین آمادگی در برابر چالشهای اقلیمی قرار دارد، ولی در ردیف آسیب دیدهترین کشور در جایگاه ششم است.
وی همچنین گفت: هنوز هم مردم افغانستان نمیتوانند به تنهایی با این چالش روبهرو شوند. من جامعه بینالمللی و کمک کنندگان را به طور همزمان تشویق میکنم که شجاعانه و خلاقانه در مورد حمایت بلندمدت که با اقلیم افغانستان سازگار باشد، فکر کنند. صرف نظر از موانع سیاسی، افغانستان نمیتواند از تغییرات اقلیمی کنار گذاشته شود.
در اعلامیه یوناما آمدهاست که افغانستان در حال حاضر در برابر بلایای طبیعی بهشکل مداوم آسیبپذیر است و این آفات طبیعی باعث تلفات و خسارات جانی، مالی، خانهها و زیربناها میشود.
فروردین ماه امسال نماهنگ و سرود سلام فرمانده با صدای ابوذر روحی و به تهیه کنندگی حجتالسلام سعید نعیمی تهیه Read more
پیش از این، وزارت خارجه قطر هم درپی اهانت سخنگوی رسمی حزب حاکم هند به رسول گرامی اسلام (ص) سفیر Read more