انواع ولو Valve راهنمای آشنایی با انواع شیرآلات صنعتی ساده و رایگان فرادرس مجله | kasrasaran
جدا کننده های نوری برای ایزولاسیون سیگنال DC مفید هستند، اما جدا کننده های الکترومغناطیسی مانند ترانسفورماتور های سیگنال کوچک برای ایزولاسیون سیگنال AC مفید اطلاعات بیشتر در اینجا هستند. ترانسفورماتور هایی مانند ترانسفورماتور صوتی طرف های اولیه و ثانویه خود را جدا می کنند که می توانند برای ایزولاسیون سیگنال های صوتی مختلف استفاده شوند. یکی دیگر از رایج ترین موارد استفاده در سخت افزار شبکه یا بخش اترنت است. ترانسفورماتور های پالس برای جداسازی سیم کشی خارجی با سخت افزار داخلی استفاده می شوند.
- شیر کروی، شیر سوزنی، شیر پروانه ای، شیر دیافراگمی، شیر توپی، شیر سماوری و شیر گلویی از انواع ولو قابل استفاده به عنوان شیر کنترل هستند.
- رنگ نانو بر روی سطوح همچون رنگ آمیزی و با قلم، رول و یا اسپری اجرا می شود.
- به دلیل یک طرف بودن جهت باز شدن المان مسدود کننده، حرکت سیال در جهت مخالف، باعث بسته شدن مسیر میشود.
- ایزولاسیون سطح سیگنال جایی احتیاج است که دو مدار از ماهیت متفاوت با استفاده از نوعی سیگنال با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
- ولو ایزوله یا ولو ایزولاسیون چیست ؟شیر ایزوله یا شیر ایزولاسیون، وسیله ای است که به منظور توقف جریان سیال در محل مشخصی از سیستم پایپینگ و انجام عملیات نگهداری یا مقاصد ایمنی مورد استفاده قرار می گیرد.
اغلب ولوهای کنترل از عملگرهای اتوماتیک برای تنظیم و کنترل جریان استفاده می کنند. به عنوان مثال، شیر توپی به عنوان شیر ایزولاسیون نیز مورد استفاده قرار می گیرد. اپتوکوپلر برای ترکیب سیگنالهای دارای قدرت مختلف یا برای ایزوله کردن یک سیگنال از سیگنالهای دیگر به کار میرود.
ایزولاسیون چیست و انواع آن کدام اند؟
(در اتوترانسفورماتور یک رسانا اتصال بین سیم پیچها و … را فراهم میکند بنابرین اتوترانسفورماتور ایزوله کننده نیست). ولتاژی بدون ریسک شکست الکتریکی (ولتاژ ایزولاسیون) در kilovolts، که یک استاندارد صنعتی است، مشخص شدهاست. در حالی که ترانسفورماتور معمولاً برای تغییر یک سطح ولتاژ استفاده میشود. شیر پروانه ای یا «باترفلای ولو» (Butterfly Valve)، یکی دیگر از انواع valve با چرخش 90 درجهای و عملکرد کنترلی است.
مزایا و معایب شیر سماوری
«چک ولو» (Check Valve)، یکی از انواع valve است که به منظور جلوگیری از بازگشت جریان در سیستمهای پایپینگ مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع شیر با عنوان «شیر بدون بازگشت» (Non-Return Valve) یا به اختصار «NRV» نیز شناخته میشود. فشار ناشی از عبور سیال در یک جهت مشخص، المان مسدود کننده جریان را به سمت بالا حرکت میدهد و مسیر را باز میکند.
نحوه استفاده از ولوهای یکطرفه به مکانیزم عملکرد انواع آنها بستگی دارد. به طور کلی، شیرهای یکطرفه گزینه مناسبی برای نصب در سیستمهای تخلیه سیال نظیر مسیر پمپ و کمپرسور هستند. تصویر متحرک زیر، عملکرد یکی از انواع شیر یک طرفه را نشان میدهد. اغلب ولوها توسط اتصالات فلنجی ساخته شده و در سیستم پایپینگ نصب میشوند. به منظور اطمینان از درزبندی مناسب شیر، یک گسکت بر روی سطح فلنج قرار میگیرد. گسکتهای مورد استفاده در این شیرها از نوع فلزی، غیر فلزی یا ترکیبی از این دو هستند.