مجله خبری آسیای میانه
  • اخبار آسیای میانه
No Result
View All Result
  • اخبار آسیای میانه
No Result
View All Result
مجله خبری آسیای میانه
No Result
View All Result
صفحه اصلی اخبار آسیای میانه

اعتراف صهیونیست‌ها به فروپاشی اسرائیل

کاظم روحانی نژاد توسط کاظم روحانی نژاد
25 شهریور 1402
in اخبار آسیای میانه
0

مقام‌های سابق و مسئولان کنونی رژیم صهیونیستی نیز یکی پس از دیگری ناچارند اعتراف کنند که این رژیم در معرض نابودی و فروپاشی قرار دارد. «بنی گانتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که به بلوف‌زنی علیه ایران و محور مقاومت مشهور است ماه پیش اعلام کرد، ترس از تسلط فلسطینی‌ها بر «اسرائیل» در آینده، دور از واقعیت نیست و اسرائیل در سال‌های آینده کوچک خواهد شد و بین دو شهرک غدیره و الخضیره قرار می‌گیرد.
اما در این بین شاید «نفتالی بنت» به عنوان نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی برجسته‌ترین مقام اسرائیلی باشد که به نابودی قریب‌الوقوع اسرائیل اعتراف می‌کند. او به تازگی تاکید کرد، اسرائیل بر سر یک دوراهی بزرگ قرار دارد و شاهد شرایطی بی‌سابقه است و به فروپاشی نزدیک می‌شود. حکومت یهود دوبار در ۸۰ سالگی از هم پاشیده و اکنون دولت ما در آستانه دهه هشتاد قرار دارد.

پایان موجودیت اسرائیل و نابودی صهیونیسم

عمر دولت ائتلافی اسرائیل بالاخره به پایان رسید. دفتر  «نفتالی بنت» نخست‌وزیر این رژیم دوشنبه ۲۰ ژوئن (۳۰ خرداد ۱۴۰۱)، اعلام کرد که ائتلاف به کار خود پایان می‌دهد و کشور به زودی عازم انتخابات جدید می‌شود. با این حساب، طبق توافق قبلی، «یائیر لاپید» در مسند نخست‌وزیر موقت سر کار آمد.
این برای نخستین‌بار در ۲۱ سال گذشته است که فردی از جریان چپ میانه به صورت موقت به نخست‌وزیری می‌رسد. بنت و دو نخست‌وزیر قبلی(بنیامین نتانیاهو و ایهود اولمرت) هرچند با گرایش‌هایی بسیار متفاوت با یکدیگر، همه به جریان راست اسرائیل تعلق دارند.
ائتلاف هشت‌حزبی که بنت و لاپید تشکیل داده بودند، متشکل از احزابی بسیار متفاوت بود: از «یامینا» حزبِ بنت که جزو جریان راست و حتی راست افراطی به شمار می‌رود تا «مرتص» حزب چپ سوسیالیست و حتی یک حزب نماینده شهروندان فلسطینی‌تبارِ اسرائیل که بنا به سنت تاریخی به جنبش «اخوان­‌المسلمین» نزدیک دانسته می‌شد.
حدود دو ماه است که این ائتلاف اکثریت پارلمانی خود را از دست داده و به زحمت سر کار مانده بود. در این دوران پیش‌انتخاباتی، لاپید علاوه بر نخست‌وزیری، مسند وزارت خارجه را هم حفظ می‌کند و بنت عنوان «نخست‌وزیر علی‌البدل»‌ را یدک خواهد کشید اما منابع نزدیک به بنت به روزنامه «هاآرتص» گفتند که او شاید به‌کلی از سیاست کناره‌گیری کند. بنت و لاپید در بیانیه‌ای مشترک گفتند «گزینه‌های ایجاد ثبات» در دولت «به پایان رسیده‌ است». دولت ائتلافی به تازگی یک سالگی خود را جشن گرفته بود. آیا نشانه­‌ها خبر از نابودی و فروپاشی می­‌دهند؟

اسرائیل در سال­‌های آتی کوچک خواهد شد و بین شهرک­‌های غدیره و حضره قرار خواهد گرفت. دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری سابق آمریکا، روزنامه­‌نگاران، نویسندگان و حتی اندیشمندان صهیونیستی نیز معتقدند اسرائیل از بین خواهد رفت.سایت خبری الجزیره در گزارشی می‌نویسد: نابودی اسرائیل آرزوی بسیاری از طرفداران و حامیان فلسطین است. بسیاری به این موضوع اعتقاد دارند و نابودی اسرائیل را حتمی می‌­دانند اما در مقابل عده­‌ای این موضوع را به دلایلی همچون قدرت نظامی این رژیم، ائتلاف اسرائیل با کشورهای غربی و فروپاشی بسیاری از ارتش‌­های عربی، دست‌کم در آینده­‌ای نزدیک انکار می­‌کنند.

به تازگی نیز «جدعون لیوی» کارشناس و روزنامه‌نگار صهیونیست در مقاله‌ای در وب‌سایت انگلیسی «میدل ایست آی»، با تاکید بر اینکه شهرک‌نشینان اسرائیلی نمی‌توانند حتی به ۱۰ سال آینده امیدوار باشند گفته: همه اسرائیلی‌ها به دنبال پاسپورت دوم هستند و برایشان فرقی ندارد گذرنامه کدام کشور را داشته باشند. جمعیت، اختلاف‌های داخلی میان فرقه‌های مختلف، مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها، ضعف سیاسی کابینه‌های مختلف، فقدان عمق استراتژیک و ناکارآمدی نیروی زمینی ارتش، از بین رفتن احساس امنیت در میان شهرک‌نشینان و تشدید بی‌اعتمادی به ارتش و … از جمله عوامل داخلی هستند که به اعتراف خود صهیونیست‌ها تهدید راهبردی و موجودیتی برای اسرائیل محسوب می‌شوند.

رئیس سابق موساد: سیستم خودباختگی بزرگترین تهدید است

«سلیمان سعد ابوسته» نویسنده فلسطینی با یادآوری این موضوع در الجزیره نوشت: «شاید اگر هشدارهای مقام‌های اسرائیلی نسبت به خطر نابودی این رژیم نبود، تجزیه و تحلیل‌­ها در خصوص نابودی این رژیم را می­‌شد فاقد تحلیل منطقی دانست. به طور مثال ایهود باراک نخست­‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در مقاله‌­ای ابراز نگرانی کرده که لعنت دهه هشتم، گریبانگیر اسرائیل شود و آن را به نابودی بکشاند».
بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر سابق اسرائیل هم ۲۰۱۷ اعلام کرده بود، به منظور تضمین عمر ۱۰۰ ساله اسرائیل تلاش خواهد کرد. این امر بدیهی نیست زیرا سابقه نداشته عمر یک دولت یهودی به ۸۰ سال برسد.
نفتالی بنت نیز نسبت به چنین مساله‌­ای هشدار داده؛ «بنی گانتس» وزیر جنگ اسرائیل هم گفته است: نگرانی­‌ها از سیطره فلسطینی‌­ها بر اسرائیل در آینده به دور از واقعیت نیست. اسرائیل در سال‌­های آتی کوچک خواهد شد و بین شهرک‌­های غدیره و حضره قرار خواهد گرفت. «یووال دیسکین» ریس سابق شاباک (سازمان اطلاعات و امنیتی داخلی در کشور اسرائیل) هم در این باره گفته: «اسرائیل برای نسل آینده باقی نخواهد ماند».

البته این نخستین‌بار نیست که یک مقام صهیونیستی درباره فروپاشی اسرائیل هشدار داده و به اوضاع نابسامان آن اعتراف می‌کنند. به ویژه اعتراف به نابودی قریب‌الوقوع در میان کارشناسان و مقام‌های این رژیم در دوره اخیر به شکل قابل­‌توجهی افزایش یافته است. در همین چارچوب به تازگی «ایهود باراک» نخست‌­وزیر وقت رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نگران است نفرین دهه هشتم که سایر دولت‌های یهودی را در برگرفته، گریبان‌گیر حکومت کنونی اسرائیل نیز شود.
حتی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۷ در سخنانی خطاب به شهرک‌نشینان صهیونیست اعلام کرد که همه تلاش خود را به کار می‌بندد تا اسرائیل را به ۱۰۰ سالگی خود برساند اما این موضوع بدیهی نیست؛ زیرا تاکنون هیچ دولت یهودی بیش از ۸۰ سال دوام نیاورده است.

«تامیر پاردو» رئیس سابق سرویس جاسوسی موساد تاکید کرده، بزرگترین تهدید برای اسرائیل خود اسرائیلی‌ها هستند نه ایران یا فلسطینیان. سیستم خودباختگی که در سال‌های گذشته در اسرائیل در حال انجام است یا افزایش یافته، بزرگترین تهدید برای اسرائیل محسوب می‌شود.«تامیر پاردو» رئیس سابق سرویس جاسوسی موساد در گفت‌وگو با روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» اعلام کرد، بزرگترین تهدید برای اسرائیل خود اسرائیلی‌ها هستند نه ایران یا فلسطینی‌ها.
وی افزود: اسرائیل از زمان جنگ ژوئن ۱۹۶۷ یک «کشور» بدون استراتژی بوده است و هیچ مقام اسرائیلی نمی‌تواند به سوالی در مورد دیدگاه خود برای ایجاد کشوری برای یهودیان در ۳۰ سال آینده پاسخ دهد. سیستم خودباختگی که در سال‌های گذشته در اسرائیل در حال انجام است یا افزایش یافته، بزرگترین تهدید برای اسرائیل محسوب می‌شود و مشابه دوره تخریب معبد دوم در سال ۵۱۶  پیش از میلاد است.
رئیس سابق موساد تاکید کرد: رژیم صهیونیستی در حال فروپاشی بوده و دوره‌ای حساس و تاریخی را تجربه می‌کند که مربوط به اختلاف‌های داخلی است؛ اختلاف‌هایی که گریبان حکومت‌های مختلف را می‌گیرد؛ به ویژه اینکه حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو نخست­‌وزیر سابق اسرائیل، همچنان نتایج انتخابات گذشته را که طبق آن «نفتالی بنت»  به عنوان نخست­‌وزیر انتخاب شد را به رسمیت نمی‌شناسد و به دنبال سقوط کابینه کنونی اسرائیل است.

آیا اسرائیل در مسیر نابودی قرار گرفته است؟

پی‌نوشت:‌

این فقط محدود به مقام‌های اسرائیلی نیست. دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا نیز معتقد است که اسرائیل از بین خواهد رفت. روزنامه‌­نگاران و نویسندگان و اندیشمندان صهیونیستی هم نگرانی مشابهی را در این باره ابراز کرده‌اند. «شائول آریلی» ژنرال ذخیره ارتش اسرائیل گفته: «رژیم صهیونیستی در امر تحقق رویای صهیونیست­‌ها شکست خورده و در مسیر از دست دادن آن است». «آری شاویت» خبرنگار اسرائیلی هم تاکید کرده: «اسرائیل نفس­‌های آخر را می­‌کشد».

شهرک‌نشینان اسرائیلی نمی‌توانند حتی به ۱۰ سال آینده امیدوار باشند و همه اسرائیلی‌ها به دنبال پاسپورت دوم هستند و برایشان فرقی ندارد گذرنامه کدام کشور را داشته باشند.

شاخص‌های داخلی، تغییر معادلات درگیری در منطقه و افزایش قابل­ توجه قدرت نظامی محور مقاومت، بزرگترین تهدید خارجی علیه رژیم صهیونیستی است. به ویژه اینکه طبق ارزیابی‌های انجام شده در محافل و مراکز امنیتی و نظامی اسرائیل، جنگ آینده این رژیم فقط به گروه‌های مقاومت فلسطین یا حزب‌الله لبنان محدود نخواهد بود بلکه تل‌آویو مجبور است وارد یک جنگ منطقه‌ای با همه گروه‌های مقاومت شود؛ جنگی که می‌تواند مهر تائیدی بر پایان موجودیت اسرائیل و نابودی صهیونیسم باشد.

«جدعون لیوی» نویسنده صهیونیستی نیز گفته است:« کسی نمی­‌تواند فرایند نابودی داخلی اسرائیل را متوقف کند. این بیماری سرطانی به مراحل آخر خود رسیده و هیچ راهی برای درمان آن نیست». «بنی موریس» مورخ اسرائیلی هم در این‌باره تاکید کرده: «خورشید اسرائیل به زودی غروب خواهد کرد و شاهد انحلال و فرورفتن آن در گل‌ولای خواهد بود. در سال­‌های آینده اعراب و مسلمانان پیروز خواهند شد و یهود به اقلیتی در این سرزمین تبدیل خواهد شد که یا فرار می­‌کنند و یا کشته می­‌شوند».

https://www.middleeastmonitor.com/۲۰۲۲۰۷۰۴-israel-goes-through-governments-like-manchester-united-goes-through-managers-both-are-in-decline
https://www.aljazeera.com/opinions/۲۰۲۲/۵/۱۴/israels-offer-for-an-investigation-into-abu-aklehs-killing
https://www.aljazeera.com/news/۲۰۲۲/۶/۲۱/on-the-way-out-why-is-israels-government-about-to-fall
https://www.aljazeera.com/news/۲۰۲۲/۶/۱۳/one-year-old-israels-government-struggles-hang-on
https://www.economist.com/middle-east-and-africa/۲۰۲۲/۰۶/۲۰/israels-government-collapses-prompting-the-fifth-election-in-four-years



منبع

سرود «سلام فرمانده» در پاکستان؛ اجتماع بزرگی دیگر در لاهور
سرود «سلام فرمانده» در پاکستان؛ اجتماع بزرگی دیگر در لاهور

فروردین ماه امسال نماهنگ و سرود سلام فرمانده با صدای ابوذر روحی و به تهیه کنندگی حجت‌السلام سعید نعیمی تهیه Read more

افزایش تلفات آتش سوزی در بنگلادش به ۳۴ کشته و صدها زخمی
افزایش تلفات آتش سوزی در بنگلادش به ۳۴ کشته و صدها زخمی

کویت سفیر هند را احضار کرد
کویت سفیر هند را احضار کرد

پیش از این، وزارت خارجه قطر هم درپی اهانت سخنگوی رسمی حزب حاکم هند به رسول گرامی اسلام (ص) سفیر Read more

حمایت مردم قزاقستان از اصلاحات قانون اساسی این کشور
حمایت مردم قزاقستان از اصلاحات قانون اساسی این کشور

Previous Post

برنامه جهانی غذا: حدود ۱۹ میلیون نفر در افغانستان با گرسنگی جدی روبرو هستند

Next Post

اعلام آمادگی چینی‌ها برای استخراج معادن افغانستان

کاظم روحانی نژاد

کاظم روحانی نژاد

Next Post

اعلام آمادگی چینی‌ها برای استخراج معادن افغانستان


نوشته‌های تازه

  • آنالیز سئو سایت: ابزار رایگان بررسی سئو سایت جت سئو
  • تاکسی فروش، همه نوع تاکسی برای خرید و فروش داره! اسب بخار مرجع تخصصی اخبار خودرو | taxibaazaar
  • چگونه میتوان فروش کاغذ
  • هدایای تبلیغاتی خاص و ارزان قیمت و تخفیف 99 الوبل | گالری تبلیغاتی امیران تبلیغ
  • هدایای تبلیغاتی خلاقانه هادلین هدایایی از جنس خلاقیت و نوآوری هادلین | شرکت هنری تبلیغاتی بهین گیفت
  • انواع ولو Valve راهنمای آشنایی با انواع شیرآلات صنعتی ساده و رایگان فرادرس مجله‌ | kasrasaran
  • همه چیز درباره سئو و انواع سئو + 5 مزیت آن گنجه هاست
  • سئو SEO چیست ؟ آموزش کامل مبانی و مفاهیم سئو به زبان ساده نبض بلاگ
  • کامل ترین راهنما برای انتخاب بهترین برند باتری ماشین فروردین 1401 سایت باتری آنتایم | نکاس باتری
  • شیر گیوتینی بررسی دقیق و خرید آنلاین تچهیزات صنعتی پاسارگاد آرون | کسری ساران
  • دانلود نمونه سوالات استخدامی دانشگاه علوم پزشکی دانلود سوالات استخدامی سال ۱۴۰۲ | soalattalayi
  • انواع پاور کامپیوتر 3 دسته بندی اصلی
  • قیمت و خرید پاور کامپیوتر 650 وات نیمه ماژولار کورسیر مدل TX650M Gold یاس ارتباط
  • در 3 مرحله مستقیم گام‌های متقاعدکننده چت جی پی تی را بیاموزید
  • قطعات دکل لیفتراک بایگانی شرکت آذران پیشرو صنعت | توکو لیفتراک
  • چشم‌انداز انرژی‌های تجدیدپذیر برای انقلاب انرژی در ازبکستان
  • ایران و سازمان همکاری شانگهای؛ توسعه منافع مشترک، شراکت بُرد – بُرد
  • عاشورا در مزارشریف به روایت تصویر
  • 10 روش خانگی و پزشکی پرپشت شدن ابرو پرپشت شدن ابرو در یک هفته لند اسپا
  • همکاری ریلی میان ایران و افغانستان افزایش می‌یابد
  • صادرات زعفران افغانستان کاهش یافت
  • دالان اقتصادی پاکستان – چین وابستگی به وارادت انرژی را کاهش می‌دهد
  • نیروی هوایی پاکستان برای حل چالش‌های امنیتی در منطقه با چین همکاری می‌کند
  • چندجانبه گرایی، مرکز ثقل همکاری امنیتی بریکس
  • بورسیه‌ها و ساخت موسسات آموزشی در دوشنبه محور گفت‌وگوهای تاجیکستان و ایران
  • یک دانشمند هسته‌ای: گزارش آژانس درباره پساب نیروگاه فوکوشیما ژاپن اشتباه است
  • سرمایه گذاران ترکیه منابع نفت افغانستان را نشانه رفته‌اند
  • «کمربند و جاده»، فرصتی برای همکاری برد-برد خواهد بود؟
  • یادگیری زبان انگلیسی از صفر تا صد در خانه لینگوجو | zabannew
  • باز شدن دروازه‌های تجاری ایران، این بار از مسیر عشق‌آباد
  • راه اندازی ایرنای آذری،یک اقدام لازم
  • ایرنا توانایی ارتقا و تقویت روابط بین ایران و جمهوری آذربایجان را دارد
  • بازتاب افتتاح سایت " ایرنا آذری " در رسانه های جمهوری آذربایجان
  • شمار جان باختگان سیل افغانستان به بیش از ۳۰ نفر رسید
  • سیل در افغانستان دهها کشته و مفقود برجای گذاشت
  • «دلارزدایی»؛ پدیده‌ای برای تسریع شکست هیمنه آمریکا
  • ایرنای آذری پلی برای مودت
  • مقام افغان: آمریکا مانع به رسمیت شناخته شدن طالبان است
  • طالبان: تحریم های اقتصادی عامل فقر و بیکاری در افغانستان است
  • طالبان: تحریم های اقتصادی و انسداد ذخایر ارزی افغانستان عامل فقر و بیکاری در کشور است
  • پرچم وحدت حسینی در سرزمین هزار مذهب
  • بخش آذری ایرنا برای نزدیکی با جمهوری آذربایجان ضروری است
  • توجه به اولویت‌های فرهنگی از الزامات توسعه روابط بین ایران و آذربابجان است
  • همدلی مردم ایران و جمهوری آذربایجان بیشتر خواهد شد
  • برای آذری زبان‌ها کار رسانه‌ای کمتری انجام شده بود/ اقدام ایرنا قابل تقدیر است
  • شاعران آذریِ ایران و جمهوری آذربایجان مورد احترام جهان هستند
  • اشتراکات عمیق با جمهوری آذربایجان دو کشور را در مسیر دوستی قرار داده است
  • سایت آذری ایرنا ضرورتی که باید با جدیت اجرایی شود
  • کارشناس رسانه: در راه اندازی ایرنا آذری در گذشته سهل انگاری و مسامحه شده است
  • مقام طالبان: نیروهای امنیتی برای تامین امنیت مراسم‌ ماه محرم تلاش کنند
  • اذعان مقام طالبان: داعش در افغانستان از سوی آمریکا حمایت می‌شود
  • اشتراکات تبریز و باکو اساس تحکیم دوستی‌هاست
  • باید برای تقویت روابط کشورها به رسانه‌ها برگردیم/ اقدام دقیق ایرنا
  • آیت الله عاملی: هدف ایرنا تحکیم روابط ایران و جمهوری آذربایجان است
  • رسانه رکن مهم تقویت اشتراکات و پیوندها/ اشتراکات ایران و آذربایجان بی بدیل است
  • الهام علی‌اف: ایرنای آذربایجان در تقویت روابط تهران – باکو نقش مهمی ایفا می‌کند+ فیلم
  • الهام علی‌اف: ایرنای آذربایجان در تقویت روابط ایران و آذربایجان نقش مهمی ایفا می کند+ فیلم
  • افتتاح وبسایت آذری ایرنا در جمهوری آذربایجان
  • افتتاح وبسایت آذری ایرنا در شهر شوشای آذربایجان
  • توافق ازبکستان، پاکستان و افغانستان در مورد خط آهن «فارو-افغان»
  • برگزاری مجمع جهانی رسانه با حضور ایرنا در جمهوری آذربایجان
  • دیدار وزرای خارجه ارمنستان و جمهوری آذربایجان در مسکو
  • سخنگوی طالبان: تحریم‌ها علیه افغانستان بی‌نتیجه‌ است

درباه ما

مجله خبری آسیای میانه به رخدادهای روز آسیای میانه می پردازد

مارا دنبال کنید

دسته بندی

  • اخبار آسیای میانه
  • دسته‌بندی نشده

آخرین اخبار

آنالیز سئو سایت: ابزار رایگان بررسی سئو سایت جت سئو

3 مهر 1402

تاکسی فروش، همه نوع تاکسی برای خرید و فروش داره! اسب بخار مرجع تخصصی اخبار خودرو | taxibaazaar

30 شهریور 1402

© 2022 مجله خبری آسیای میانهمجله خبری آسیای میانهmiddleasia.ir.

No Result
View All Result
  • About
  • Advertise
  • Privacy & Policy
  • Contact

© 2022 مجله خبری آسیای میانهمجله خبری آسیای میانهmiddleasia.ir.