این کار معمولا با نشستن آنها روی یک صندلی موتوری انجام میشود که آنها را از یک طیقه به طبقه دیگر میبرد. این آسانسورها را می توان با طرحهای مختلف، در داخل و خارج از کابین تجهیز کرد بنابراین میتوانند با طراحی و سبک فضای اطراف آن متناسب باشند. این آسانسورها در موقعیتهای مختلفی، از مراکز خرید گرفته تا اقامتگاههای خصوصی استفاده شوند. اگر تمام آسانسورها یک بالابر ساده با یک اتاقک باشد که توسط قرقره حرکت کند، برای بالابردن افراد از مقادیر قابل توجهی انرژی استفاده میکند، اما هیچ راهی برای بازگشت انرژی وجود ندارد. هنگامی که افراد پایین برمیگردند انرژی به سادگی با اصطکاک کابل ها و ترمزها از بین میرود.
نصب دنده های ایمنی مناسب از نوع بافر یا انعطاف پذیر و غیره باید با توجه به سرعت نامی آسانسور انجام شود. به همین دلیل نیز دهانه آنها به مراتب بزرگتر از دهانه درب های اتوماتیک معمولی است. درب تلسکوپی نیز دارای جنس ها و انواع مختلفی مانند درب های ضد حریق، شیشه ای، استیل ضدزنگ، بازشو پنل، باز شونده مرکزی و کشویی است.
سفر و جابجایی با آسانسور ممکن است بخشی از زندگی هر روز شما باشد. اما در این مقاله قصد داریم به بررسی حقایق جالب آسانسورها بپردازیم. پیش از مطرح کردن حقایق جالب آسانسور ها باید بگوییم که مطمئنا در حالت نرمال و در شرایط عادی افراد به آسانسور و شیوه عملکرد این وسیله اهمین زیادی نمی دهند. اما همانطور که می دانید آسانسور ها یکی از مهم ترین ماشین آلات در زندگی بشر به حساب می آیند زیرا موجب سرعت بخشی به فعالیت های روزانه افراد می شوند البته این موضوع جدای از تاثیر آن ها بر طراحی ساختمان ها می باشد. که برای دکور و تزیینات داخلی آن بیشتر از ورق MDF استفاده می شود. معمولا در این مدل از کابین آسانسور در قسمت زوارها و نوارها از ورق استیل استفاده می گردد.
تیم تولید
در سال 1846 آسانسور هیدرولیکی به وسیله ی مردی به اسم سر ویلیام آرمسترانگ اختراع گشت. از این وسیله ی هیدرولیکی، برای بارگیری انواع بارها در اسکله ها استفاده می کردند. نقطه ضعف این آسانسور هیدرولیک، عدم توانایی طی کردن ارتفاع زیاد بود. تنها در ارتفاعات کم می توانستند از این وسیله کاربردی استفاده نمایند.
در احداث یک ساختمان نیمه کاره بلند مرتبه، تردد افراد در بین طبقات بالای سازه کار بررسی بسیار دشواری است. آسانسور کارگاهی ابزاری است که در زمان احداث ساختمان بر روی سازه نصب شده و تردد آسان را برای افراد داخل کارگاه به طبقات بالای سازه فراهم می نماید. آسانسورهای کارگاهی در واقع نوعی بالابر هستند که با پیشرفت تکنولوژی جهت جابه جایی کارگران، کارمندان، مهندسان و حمل انواع مصالح نظیر گچ و سیمان مورد استفاده قرار می گیرد.
- هم چنین، آسانسورهای هیدرولیک مناسبترین وسیله برای پارکینگهای نیمه مکانیزه بهشمار میرود و از بالابرهای هیدرولیک در پارکینگهای تمام مکانیزه استفاده میشود، که در این صورت، وظیفه جابجایی خودرو در راستای عمودی را به عهده دارد.
- برای اینکه از طریق راه پله از همکف به طبقه 18 بروید، شما باید وزن بدن خود را در خلاف جهت نیروی رو به پایین گرانش حرکت دهید.
- ما مشتاقانه منتظریم تا شما را با بهترین محصولات و خدماتی که صنعت آسانسور و پله برقی ارائه می دهد، آشنا کنیم.
- شرکت ایران امباربا که با سرمایهگذاری بانک صنعت و معدن و سرمایهگذار خصوصی ایجاد شده با خروج سرمایهگذار خصوصی از ایران توسط بانک صنعت و معدن اداره میشود.
- در بالابرهای لوکس از نورپردازی بسیار حرفه ای و بی نظیری نیز استفاده شده است که حس بسیار خوبی را برای افرادی که از این تجهیزات استفاده می کنند، القا می نماید.
- آسانسور های کششی توسط نیروی محرکه و سیم بکسل ها به حرکت در می آیند در اینجا سعی داریم شمارا با نحوه نصب و چگونگی کارکرد آسانسور های کششی آشنا کنیم.
شایان ذکر است با عنایت به فعالیت شبانه روزی در این مراکز استهلاک کلیه تجهیزات مربوط به تاسیسات ساختمان بیش از حالت معمول میباشد. با توجه به نوسانات قیمت و تنوع در طراحی و همچنین انواع ساختار آسانسور ها ، برای قیمت آسانسور با کارشناسان ما تماس بگیرید تا پس از بازدید رایگان از محل پروژه قیمت آسانسور محاسبه و پیش فاکتور برای شما ارسال شود . مثلا قیمت آسانسور 8 نفره، بسیار بیشتر از قیمت آسانسور 4 نفره است، زیرا اصول طراحی و ساخت متفاوتی هم دارد. چنانچه در حال طراحی و یا خرید آسانسور کششی برای پروژه خود هستید، با متخصصین ما تماس حاصل فرمایید. ما با ارائه مشاوره رایگان با هدف کمک به بهترین انتخاب در کنار شما خواهیم بود.
آسانسور چیست؟ چگونه کار میکند + بررسی تخصصی آسانسور نادری
در این موتورها از مکانیسم لنت ترمز استفاده میشود که با استفاده از نیروی اصطکاک مانع از حرکت ناخواسته موتور در حالت توقف میشود. آسانسورهای کارگاهی مکمل و تسریعکننده برجسازی و سازههای بلندمرتبه هستند. این آسانسورها قادرند از شروع کار توسط خودشان مونتاژ و با سازه ساختمان ارتفاع بگیرند.
عواملی از جمله تعداد طبقات، ابعاد ساختمان، تعداد توقف های آسانسور، مشخصات ساختمان و تاسیسات آن، نوع ساختمان ها از نظر مسکونی، تجاری و … و موارد دیگر از جمله عواملی است تاثیر مستقیمی روی هزینه نصب و راه اندازی آسانسور می گزارد. کابین یکی از اجزای اصلی هر آسانسوری است که با حرکت خود باعث جابجایی افراد و بار در طبقات مختلف ساختمان می شود. کابین آسانسور از درب ایمنی برخوردار است که مسافران در فضای داخل کابین احساس امنیت می کنند. اگر آسانسور بنا به هر علتی دچار آسیب شده و خسارات مالی و جانی به بار بیاور، هزینه های تحمیلی بسیار زیاد است.
در صورت نیاز می توانید به بخش پله برقی وب سایت نیز مراجعه و مطالب مرتبط را مطالعه کنید. ارتباط تابلو فرمان آسانسور با کابين از طريق کابل آويز صورت ميگيرد. اينگونه کابل ها با سطح مقطع تخت يا گرد ومخصوص آسانسور با مغزي شيلد شده وضد پارازيت وپيچ خوردگي عرضه مي شوند. سيم بگسلهاي مورد استفاده اين شرکت ساخت کارخانجات معتبر گوستاوولف يا فايفر دراکو آلمان بوده واز بهترين نوع انتخاب مي شوند .
ریل آسانسور و تجهیزات مربوط به آن
آسانسور ها از بخش های مختلفی تشکیل شده اند که، از به هم پیوستن این قطعات سیستم آسانسور شکل می گیرد. اساس کار این نوع آسانسورها بر اساس نیروی اصطکاک بین سیم بکسلها و فلکه موتور است. در داخل فریم وزنه به اندازه وزن کابین به اضافه نصف ظرفیت کابین وزنه وجود دارد. مثلاً اگر ظرفیت کابین ۹۰۰ کیلوگرم باشد (یعنی آسانسور نفربر ۱۲ نفره چون متوسط وزن هر نفر ۷۵ کیلو گرم است) به اندازه ۴۵۰ کیلوگرم به اضافه وزن کابین در کادر وزنه، وزنه وجود دارد.